FIGYELEM !!! Fontos Közlemény !!!

Az Észak -Mátra Mentő Egyesület a mai napon a szülők írásos engedélye alapján adománygyűjtést szervez a mátraterenyei lakhellyel rendelkező Aliz és Zoé/ikrek/ számára, akik SMA1 betegségben szenvednek,ezért fontos, hogy az olaszországi kezeléseket és a család ott tartózkodását finanszírozni tudják!

Az adománygyűjtés érdekében: 
- Létrehoztuk az ÉSZAK-MÁTRA KARITATÍV PONTOT (3078 Bátonyterenye Zrinyi út 19.) (H-P 8.00-17)(Sz 8.00-12), Tel.: 06-70-262-4051, ahol kollégáink várják az adományokat!
- A gyűjtőponton Egyesületünk logójával és elérhetőségével ellátott GYŰJTŐURNÁT helyezünk ki, továbbá a nyár folyamán több megyei rendezvény helyszínén is kihelyezzük majd a gyűjtőurnákat! Az aktuális helyszínekről honlapunkon és facebook oldalunkon mindig megtalálja az aktuális információkat! KERESSE Ön is a logóval névvel és elérhetőséggel ellátott gyűjtőurnákat, mert így biztos lehet abban,hogy adománya a legrövidebb időn belül eljut a családhoz.
-Nagyobb adományok esetén (500 kg-1000 kg) a Trifol Építési Kisáruház által felajánlott tehergépkocsival 50 kilométeres körzetben vállaljuk az adományok szállítását is!

Bővebb információ az ikrekről.:
www.zoealiz.info honlapon, illetve a Facebookon! Fogjunk össze Alizért és Zoéért csoportban https://www.facebook.com/groups/124922784744453/?fref=ts


KÉRJÜK SEGÍTSEN ÖN IS ADOMÁNYÁVAL!

Kövesse ,figyelje, illetve kérjük ossza meg bejegyzésünket, hogy minél többen
segíthessünk a családnak ebben a kilátástalannak tűnő, de nem reménytelen helyzetben!
Egyesületünk csak a saját facebook oldalán, illetve saját honlapján közzétett felhívásokért vállal felelősséget!
Köszönjük,hogy megtisztelt figyelmével !
Tisztelettel .:
Az Észak-Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület csapata.
2017.06.19